Over mij

In 1995 ben ik afgestudeerd als ergotherapeut. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik gewerkt binnen Rijndam Revalidatie, eerst klinisch en later poli-klinisch. Ook heb ik een aantal jaren gewerkt in het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Om mijzelf te blijven uitdagen ben ik op zoek gegaan naar iets nieuws. Na vele jaren in de derde- en tweedelijns zorg gewerkt te hebben, heb ik er veel zin in om nu ook mijn expertise in te kunnen zetten binnen de eerstelijns zorg. Daarom heb ik in 2022 mijn eigen praktijk ERGOKRACHT opgericht.
Als ergotherapeut vind ik het belangrijk om mensen goed zicht te laten krijgen op datgene dat hun leven waardevol maakt. Om vervolgens samen heel praktisch te gaan kijken hoe ze in hun leven stappen kunnen gaan zetten om te leven naar hun waarden. Bewustwording en praktische handvaten zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden.
Mijn missie is om mensen weer in hun kracht te laten staan, zodat zij datgene wat voor hun van belang is, weer zo goed mogelijk kunnen doen.
Ik heb mij de afgelopen jaren met name gespecialiseerd in het behandelen van mensen met:

  • Oncologische problematiek
  • Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten
  • Stress en burn-out klachten
  • Post-Covid-klachten
  • Arbeidsre-integratie na ziekte
Voor mij is ACT (Acceptance and Commitment Therapie, derde generatie gedragstherapie) een belangrijk uitgangspunt bij het uitvoeren van veel van mijn behandelingen.

Ik heb altijd met veel plezier gewerkt en ben dan ook trots op mijn vak als ergotherapeut.

Om zelf in balans te blijven ga ik wandelen, lees een (studie)boek en ben ik graag creatief bezig, bijvoorbeeld met beeldhouwen of klussen. Daarnaast laad ik ook op van het reizen naar verschillende steden en landen en geniet ik van mijn gezin, familie of vrienden.