Werkwijze

Na aanmelding bel ik je op voor het maken van een afspraak. Mijn behandelingen geef ik op de praktijk waar mogelijk, en aan huis waar nodig. Geef duidelijk aan als je hier een wens in hebt. In overleg is het ook mogelijk de behandelingen online via een beveiligde beeld-bel-verbinding te geven. Ik geef bijna altijd opdrachten mee om thuis aan te werken zodat we tijdens de contact momenten efficiënt stappen kunnen gaan maken.

Volgens de wettelijke voorschriften maak ik gebruik van een Elektronisch Patiënten Dossier. Ook maak ik gebruik van de beveiligde ‘MijnZorgApp’. Je ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging. Hierin kun je je geplande afspraken zien en kun je afspraak herinneringen ontvangen. Deze kun je desgewenst ook uitzetten. Het is technisch nog niet mogelijk om je op elk moment digitaal toegang te geven tot je hele dossier. Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk om je hele dossier digitaal op te vragen. Je kunt hiertoe een verzoek indienen via het patientenportaal. 

Mijn uitgangspunt is het werken zonder bijzondere hulpmiddelen en voorzieningen. Pas wanneer dit echt noodzakelijk is, zal ik dit adviseren.

Omdat je klachten vaak ook (grote) impact hebben op je omgeving is het, als je dat fijn vindt, altijd mogelijk iemand uit je omgeving mee te nemen naar de behandeling.

Samenwerken

Vanuit de revalidatie heb ik ervaren dat bij de behandeling van cliënten vaak ‘1 + 1 = 3’ betekent. Het samenwerken van meerdere disciplines kan betekenen dat je vanuit verschillende invalshoeken een probleem kunt benaderen, waardoor een groter effect bereikt kan worden. Ik vind het waardevol om contact te zoeken met mede-behandelaren, om de behandelingen goed op elkaar af te stemmen. Ik zal dit altijd alleen doen met uitdrukkelijke toestemming van jouzelf.